Bewustzijn, healing sessie

Wil je je bewustzijn ontwikkelen, inzicht in iets dat je bezig houdt, of loop je steeds vast op dezelfde thema’s?

healing sessie

Chakra reading en healing sessie

Wil je je bewustzijn ontwikkelen, inzicht in iets dat je bezig houdt, of loop je steeds vast op dezelfde thema’s, dan kan het zinvol zijn om een reading eventueel in combinatie met een healing te ontvangen.

Tijdens een chakra reading lees ik je 7 energiecentra. Het lezen van je energiesysteem laat informatie zien, over wie jij in wezen bent.

Je ontvangt inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, je beweegredenen, je mogelijkheden en je ontwikkelpunten. De reading kan een verheldering en/of bevestiging zijn omtrent je eigen patronen en gedrag. Door te benoemen wat je beweegt en belemmert ontvang je inzichten en word je bewustzijn vergroot. Dit kan je helpen om je veder persoonlijk te ontwikkelen.

De reading kan worden aangevuld met een healing sessie. Samen gaan we dieper in op je emoties en gevoelens die jou beperken of tegenhouden om te doen en te zijn wie je in werkelijkheid bent. Je wordt je bewust van wat je lichaam je vertelt of reflecteert.

Heel jezelf, all-in-one sessie

Je lichaam heeft rust, ontspanning en aandacht nodig en als jij goed voor je eigen lichaam zorgt en je energie weer in balans komt, vertaalt zich dat in je gezondheid en voel jij je beter in je vel. Je immuunsysteem verbetert. Je lichaam helpt je en geeft je signalen. Helaas vergeten we maar al te vaak ernaar te luisteren of weten we niet wat ons lichaam te vertellen heeft. Wat doe jij op weg naar een betere fysieke en mentale gezondheid? Hoe kun jij jezelf helen?

Gun jij jezelf totale ontspanning, meer energie en wil je dichter bij jezelf komen, maak dan een afspraak voor een all-in-one healing sessie. Twee en half uur puur aandacht voor jezelf. Om vanuit je hoofd weer bij je lichaam en gevoel te komen.

Je start met een ontspannend voetenbad en een heerlijke kruidenthee. Eenmaal tot rust gekomen geef ik jou een reading & healing. Je wordt je bewust van wie je op dat moment bent en/of wat er speelt. Je krijgt inzichten waarna jij mogelijk stappen kunt ondernemen.

Vervolgens ontvang je een energetische behandeling, waarbij je op een diep niveau kunt ontspannen en loslaten, zodat er heling bij jou kan plaatsvinden. Tot slot ontvang je een flesje met etherische olie om je heling thuis verder te ondersteunen.

healing sessie access bars

Acces Bars behandeling

Met de Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Bij een Acces Bars worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los die altijd opgeslagen zijn geweest. Er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Tijdens de behandeling lig je op een behandelbank. De 32 punten op je hoofd worden lichtjes aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Het kan zijn dat je in slaap valt wat echter geen invloed op de behandeling heeft. Een sessie duurt 60 of 90 minuten.

Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen. Je laat daardoor emotionele en lichamelijke ballast (makkelijker) los.

Reading & Healing sessie

Losse sessie van 60 minuten
€ 75,-

 • Bewustwording over wat je lichaam vertelt
 • Zie wie je in werkelijkheid bent
 • Dieper inzicht op je emoties

Reserveer

Heel jezelf sessie

All-in-one 150 minuten
€ 150,-

 • Voetenbad en heerlijke kruidenthee
 • Chakra reading voor meer inzicht in jezelf
 • Tot slot een energetische behandeling,
  als heling van jezelf

Reserveer
Populair

Acces Bars sessie

Losse sessie van 60 minuten
€ 70,-

 • Voor als je toe bent aan echte verandering en je oude ballast wil loslaten
 • Creëert rust en ruimte in het hoofd en je lichaam
 • Durf dichter bij je ware zelf te komen

Reserveer

WhatsApp gesprek starten?