Body Mind Release

Wil jij meer innerlijke rust, balans en levensvreugde ervaren? kies voor bmr.

Heb jij last van stress en spanning in je lichaam?

En blijft die spanning voelbaar in je lichaam, ondanks dat je wellicht al meer tijd voor jezelf vrijmaakt, ontspanning zoekt in een hobby, een psycholoog of specialist raadpleegt. De daadwerkelijke oorzaak van jouw stress en spanning en wordt echter niet aangepakt.

Volgens wetenschappelijk onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, wordt 95% van al onze levensklachten veroorzaakt door de ballast die we meedragen. Deze ballast bestaat uit verkrampende gevoelens, beperkende overtuigingen en angsten. Juist deze emotionele en mentale ballast veroorzaakt levensklachten als spanning, stress, vermoeidheid, slecht slapen, somberheid, depressie, piekeren, zorgen maken, weinig energie, innerlijke onrust, gevoelens van onzekerheid, vastzitten of afhankelijkheid etc.

Deze ballast kan ontstaan zijn door vervelende situaties die je hebt meegemaakt en traumatische gebeurtenissen. Maar ook door het opdoen, het meebeleven en overnemen van ervaringen van anderen.

Stress, spanning en klachten door ballast

Negatieve, verkrampende gevoelens bepalen zo direct hoeveel stress en spanning jij ervaart in een bepaalde situatie. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Je kan zeggen dat de ballast die je bij je draagt de bril kleurt waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt.

Het belemmert je in je denken, je voelen, je handelen en je gedrag. Het bepaalt of iets wel of niet lukt, of je succes hebt of niet en wat jij uitstraalt. 

Verlies van positieve gevoelens

Waar ballast een negatief effect heeft op jouw leven, hebben positieve gevoelens, zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, eigenwaarde, zelfrespect, passie en creativiteit een positief effect op jouw leven. Gedurende jouw leven kun je deze positieve gevoelens zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen.

“Jij bent niet je ballast,
maar draagt deze slechts met je mee.”

Wist je dat jij deze ballast los kunt laten?

Nu je weet dat deze ballast een negatief effect op jouw leven heeft, is het aan jou om deze ballast effectief en zelfstandig los te laten. Body Mind Release is een methode die jou hierbij helpt. BMR is niet het leren omgaan met problemen en richt zich ook niet op het verminderen van symptomen. Met BMR zoek je de oorzaak niet buiten jezelf en pas jij je hierop aan. Met BMR ga je zelfstandig gericht de innerlijke oorzaak van je levensklachten aanpakken

De ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten ga je leren zelfstandig los te laten en daarna ruimte te maken om positieve gevoelens terug te halen. Door de zelfstandige aanpak krijg jij tevens de regie over je eigen leven weer in handen en kom je terug in je eigen kracht.

Body Mind Release traject?

Het Body Mind Release traject duurt 6 tot 8 weken. We bespreken kort je klachten en starten direct. Niet praten maar doen! Eenmaal per week zien we elkaar tijdens een persoonlijke sessie. Ik begeleid jou gedurende het hele traject. Daarnaast ga jij elke dag 2 keer ca. 20 minuten gericht met jezelf aan de slag. De methode is verder dusdanig ontwikkeld dat jij zelf actief werkt aan en de verantwoordelijkheid draagt voor het te behalen resultaat. Na dit traject ben jij in staat om zo nodig zelfstandig deze methode toe te passen in jouw leven.

Breed inzetbaar en biedt ondersteuning bij:

Afhankelijk van jouw initiële klachten ervaar je een meer ontspannen gevoel, meer innerlijke rust, meer energie, meer emotioneel in balans, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen in het leven, hoger bewustzijn, meer levensvreugde en geluk. Het leven ervaar je als lichter en leuker. Je kunt weer genieten. 


Kennismakingsgesprek

Korte introductie over BMR
Gratis
  • Perfect voor als je nog nieuw bent met Body Mind Release
  • Maak een afspraak voor een korte uitleg over BMR
  • Gratis en vrijblijvend!

Body Mind Release Traject

7 sessies - duurt 6 tot 8 weken
590,-
  • Effectieve methode om de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken
  • Negatieve gevoelens loslaten en ruimte maken voor positive gevoelens
  • Tool die ook na het traject blijvend kan worden ingezet
  • Inclusief gratis werkboek

BMR Losse opfris sessie

1 sessie van 90 minuten
110,-
  • Eenmalige opfris sessie om de focus op BMR te houden
  • Negatieve gevoelens loslaten en ruimte maken voor positive gevoelens
  • Zelf actief BMR blijven toepassen voor continue groei in je leven
WhatsApp gesprek starten?