Contact

Voor eventuele vragen en/of het maken van een afspraak kun je mij appen, bellen of mailen

info@sylviacoach.nl

06 - 41737500

Praktijk

Facebook

Maak je afspraak voor een behandeling of gratis kennismaking

Over Sylvia

Ik ben Sylvia Caubergh en moeder van 2 jongvolwassen dochters.

Motto: Maak tijd voor jezelf…
niemand anders doet het voor je.

Door mijn gezin, een drukke baan, hobby’s en sociale contacten, had ik het gevoel dat ik geleefd werd. Stress, weinig energie, een gevoel van vastzitten maakten dat een burn-out op de loer lag. Ik wilde iets doen waar mijn hart sneller van ging kloppen, maar had geen idee wat dat was. 

Ik nam tijd voor mezelf en nam afstand van dagelijkse bezigheden en verwachtingen van anderen en mezelf. Door mezelf die rust en aandacht te gunnen, kwam ik weer in verbinding met mezelf. Niet veel later ben ik gestart met het geven van massages.

Veranderen doe je van binnen naar buiten 

Omdat ik graag mensen help en ik het leuk vind om mezelf te blijven ontwikkelen, ben ik me verder gaan verdiepen in coaching en therapie, chakra’s en energie, stress en burn-out, meditatie, spiritualiteit en hoogsensitiviteit (hsp). 

Tijdens mijn eigen zoektocht  heb ik mezelf steeds beter leren kennen. Mijn valkuilen en vooral ook mijn kwaliteiten als hoogsensitieve persoon. Mijn bewustzijn is vergroot. Ik herken mijn gevoelens en emoties steeds meer, durf te vertrouwen op mijn intuïtie, leef meer vanuit mijn eigen waarden en kracht. Daardoor ervaar ik meer innerlijke rust, balans en geluk in mijn werk én privé-leven. En dat gun ik jou ook!

Naast mijn werk heb ik interesse in de natuur. Ik wandel en hike graag en neem regelmatig mijn mountainbike om het heuvelland in te gaan. Ik ga graag naar inspirerende workshops, weekenden of retreats. Ik hou van reizen en ben van Porto naar Santiago gewandeld, een droom die uitkwam. 

Mijn missie is om mijn kennis, inzichten en levenservaring in te zetten en jou te ondersteunen bij jouw zoektocht naar jezelf en meer te leven vanuit ontspanning, bewustzijn en energie. Als coach en therapeut kan ik je helpen om je hoogsensitiviteit te zien als je kracht en je ware potentieel te leven.

Voel je welkom!

Lieve groet,

Sylvia

Positieve ervaringen van klanten

Door jouw energetische massage kan ik nog dieper ontspannen en voel ik mijn lichaam beter.
Ik kom helemaal tot rust, ook mentaal.
Ik ben mezelf een ontzettend leuke vrouw gaan vinden.
Ik had dit niet al verwacht na 5 coachsessies!
Voor het eerst dat ik moet huilen tijdens een massage, ik voelde warmte en liefde en wil je bedanken voor dit cadeautje dat je mij gegeven hebt.
Ik ben heel blij dat ik door BMR sterker in mijn schoenen sta en meer durf op te komen en te kiezen voor mezelf.
Door de Hsp-sessie voelt het alsof er puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen. Ik heb handvaten gekregen om beter met mijn energie om te gaan, mijn grenzen te voel en te bewaken.
Sylvia is een warme en rustige vrouw die mij op de juiste momenten een spiegel voorhoudt en me helpt stappen te zetten om beter met mijn hoogsensitiviteit om te gaan.
Sylvia voelt tijdens een coachsessie heel goed aan waar ze naar moet vragen en op moet focussen. Ik kan nu beter omgaan met mijn faalangst en onzekerheid.
Ik voel meer in mijn lichaam. Ik ben meer bewust van mijn eigen denkpatronen en overtuigingen en ik kan emoties beter regelen.
Met BMR leer ik verder te groeien.
De chakra reading was herkenbaar, bijzonder en rustgevend. Ik ben geraakt door wat je zegt.
Ik voel mij emotioneel in balans. Ik ervaar minder stress en weet mijn grenzen aan te geven. Ik zit gewoon weer beter in mijn vel.
I can always relax very deeply during your massage. You have really good hands!
Sylvia straalt rust uit, in voorkomen, in gesprek en in aanraking. Hele fijne massagebehandeling ervaren, subtiel en met gevoel.
Ik voel me veel rustiger, slaap beter en mijn energie is terug. Mijn collega zei dat ik veranderd ben. Dat ik er beter uitzie en relaxter praat. Ik ben ook vrij fanatiek met de oefeningen aan de slag geweest.
Previous
Next
Open chat
WhatsApp gesprek starten?