Contact

Voor eventuele vragen en/of het maken van een afspraak kun je mij appen, bellen of mailen

info@sylviacoach.nl

06 - 41737500

Praktijk

Facebook

Maak je afspraak voor een behandeling of gratis kennismaking

Over Sylvia

Ik ben Sylvia Caubergh en moeder van twee tienerdochters.

In mijn praktijk te Maastricht, draait alles om tijd en aandacht voor jezelf. 

Een ruim aantal jaren terug ben ik gestart met het geven van massages, omdat mijn gevoel mij die kant uit stuurde. Ik wilde naast mijn parttime baan, het zorgen voor mijn gezin, ook tijd voor mijzelf. Tijd om iets te doen, waar mijn hart sneller van ging kloppen. 

Nu heb ik ruim tien jaar ervaring in het geven van diverse ontspannings- en energetische massages en behandelingen. Ik krijg vaak te horen dat ik rust en kalmte uitstraal en iemand snel op zijn gemak stel. Ik kan me goed inleven in de ander en voel vaak intuïtief aan wat er speelt. Zelf vind ik warmte en respect belangrijk en werk vanuit die waarden.

Omdat ik nu eenmaal graag mensen help en ik het leuk vind om mezelf te blijven ontwikkelen, ben ik me verder gaan verdiepen in coaching, chakra’s en energie, stress en burn-out, meditatie, spiritualiteit en last but not least hoogsensitiviteit (hsp). 

Tijdens mijn zoektocht  kwam ik erachter dat je algehele welzijn bepaald wordt door je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gesteldheid. 

Ik heb mezelf steeds beter leren kennen, mijn bewustzijn is vergroot, ik herken mijn gevoelens en emoties steeds meer, durf te vertrouwen op mijn intuïtie, leef meer vanuit flow en ervaar meer innerlijke rust en balans. 

Ik blijf mij continu verdiepen door diverse opleidingen, workshops en lichaamswerk te doorlopen en/of te ervaren. Zo blijf ik mij persoonlijk ontwikkelen. 

Naast mijn werk heb ik interesse in de natuur. Ik wandel en hike ik graag en neem regelmatig mijn mountainbike om het heuvelland in te gaan. Ik ga graag naar inspirerende workshops, weekenden of retreats. Ik hou van reizen en afgelopen zomer ben ik van Porto naar Santiago gewandeld, een droom die uitkwam. 

Mijn passie is om mijn kennis en levenservaring in te zetten en jou ook te helpen en begeleiden bij jouw zoektocht naar jezelf en meer te leven vanuit ontspanning, bewustzijn en energie. 

Voel je welkom!

Lieve groet,

Sylvia

Positieve ervaringen van klanten

Door jouw energetische massage kan ik nog dieper ontspannen en voel ik mijn lichaam beter.
Ik kom helemaal tot rust, ook mentaal.
Ik ben mezelf een ontzettend leuke vrouw gaan vinden.
Ik had dit niet al verwacht na 5 coachsessies!
Voor het eerst dat ik moet huilen tijdens een massage, ik voelde warmte en liefde en wil je bedanken voor dit cadeautje dat je mij gegeven hebt.
Ik ben heel blij dat ik door BMR sterker in mijn schoenen sta en meer durf op te komen voor mezelf.
De reading sessie was zeer fijn. Ik loop nu over straat alsof er een gewicht van mijn schouders is afgevallen. Het voelt alsof er puzzelstukjes in elkaar passen.
Sylvia is een warme en rustige vrouw die mij op de juiste momenten een spiegel voorhoudt.
Sylvia voelt tijdens een coachsessie heel goed aan waar ze naar moet vragen en op moet focussen.
Ik voel meer in mijn lichaam. Ik ben meer bewust van mijn eigen denkpatronen en overtuigingen en ik kan emoties beter regelen.
Met BMR leer ik verder te groeien.
De chakra reading was herkenbaar, bijzonder en rustgevend. Ik ben geraakt door wat je zegt.
Ik voel mij emotioneel weer meer in balans sinds BMR. Ik ervaar minder stress en zit beter in mijn vel.
I can always relax very deeply during your massage. You have really good hands!
Sylvia straalt rust uit, in voorkomen, in gesprek en in aanraking. Hele fijne massagebehandeling ervaren, subtiel en met gevoel.
Ik voel me veel rustiger, slaap beter en mijn energie is terug. Mijn collega zei dat ik veranderd ben. Dat ik er beter uitzie en relaxter praat. Ik ben ook vrij fanatiek met de oefeningen van BMR aan de slag geweest.
Previous
Next
Open chat
WhatsApp gesprek starten?