Energie en Balans

leer bewust met je energie omgaan en blijf in balans

HSP Training Energiebalans

Je energiesysteem bepaalt voor een groot deel je gezondheid en welzijn en helpt je om gezond te blijven. Je voelt je goed en energiek of juist moe en niet lekker in je vel. 

Als je een disbalans ervaart stroomt je energie niet meer helemaal lekker. Wellicht ervaar je al een langere tijd overprikkeling, ga je over je grenzen, geef je energie af aan anderen etc.

Omdat we vandaag de dag veel vanuit ons hoofd leven, geven we vaak geen of pas te laat aandacht aan deze lichaamssignalen die op ongemak duiden.

Je lichaam is wijzer. De uitnodiging aan jou is of je luistert en er iets mee doet. Jij mag de verbinding met je lichaam gaan herstellen. Je weer bewust worden van jouw energie. Je lichaam leren voelen, ontspannen en opladen. Een betere energiebalans

Binnekort volgen nieuwe data.

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Nieuwe data volgen. Meld je aan voor info
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom slechts plek voor 3 tot 6 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

WhatsApp gesprek starten?