Hsp & life coaching

Wil jij grip op je leven? Geef je leven vorm vanuit je wensen en verlangens en leer omgaan met HSP

Herken je dit?

  • Je hebt het gevoel dat je weinig of geen regie hebt over je leven
  • Je wilt wel anders, maar hebt het gevoel dat je vastzit
  • Je hebt aandacht voor alles en iedereen, behalve voor jezelf
  • Je hebt weinig energie en raakt emotioneel snel uit balans
  • Je voelt je onzeker en wil positiever in het leven staan
  • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit
  • Je wil keuzes vanuit je hart maken in plaats vanuit je hoofd

Je bent niet de enige. Veel hoogsensitieve cliënten hebben het gevoel vast te zitten.
Je bent gaandeweg de grip op je eigen leven kwijtgeraakt. Je leeft uit je hoofd en bent het contact met je gevoel verloren. Wellicht heb je je onbewust weggecijferd, zijn er vervelende dingen op je pad gekomen of heeft het leven je een andere richting op gestuurd. Je ervaart stress, je hebt weinig energie en je voelt je onzeker.

Dat maakt dat je nu op een punt in je leven staat dat je je afvraagt: “Is dit het nu?”

Jij wil verandering

Je wil anders. Alleen is het vaak spannend om uit je vertrouwde situatie te stappen. Je weet immers wat je hebt en niet wat je te wachten staat. Vaak kiezen we liever voor zekerheid, dan voor het onbekende. Terwijl bij veranderen juist ook een stukje controle loslaten hoort. Echter je voelt weerstand in plaats dat je je door je hart en intuïtie laten leiden. Een kleine verandering is soms al genoeg om meer energie en balans in je leven te ervaren. Je mag gaan leren vertrouwen op je eigen kracht door te leren omgaan met HSP.

omgaan met HSP

“Your heart knows things
what your mind can't explain.”

Hooggevoeligheid en moeite met veranderingen

Hoogsensitieve mensen hebben vaak moeite met veranderingen. Het maakt niet uit of de verandering je overkomt of dat je zelf voor de verandering kiest. Nieuwe situaties en levensveranderende gebeurtenissen zorgen voor prikkels. Je voelt je kwetsbaar, snel overweldigd en ervaart stress. Het kost je veel energie. Het vraagt van jou meer aanpassing, dan van een niet-hoogsensitief iemand. Dat maakt dat je je afsluit voor al die prikkels en emoties en vanuit je hoofd leeft en keuzes maakt. Maar dat is nergens voor nodig. Je moet alleen nog leren omgaan met HSP.

Van bewustwording naar groei en lichter leven

Naarmate jij je steeds meer bewust bent van wie je werkelijk bent als hooggevoelige persoon, kun je steeds meer jezelf zijn. Je weet de aandacht en energie bij jezelf te houden. Vanuit je eigen behoeften en innerlijke kracht ga je groeien. Jouw denken en doen stemmen meer overeen. Jouw hoofd en hart komen in balans. Je onderneemt acties waar je achter staat. Je krijgt weer grip op je leven en je gaat gemakkelijker met veranderingen om. Je leeft vanuit je ware zelf. Dit leidt tot meer energie, veerkracht en geluk in je leven. Dat maakt dat het leven de moeite waard is en lichter voelt.

Energetisch lichaamswerk

Tijdens dit intensief traject doe ik therapeutisch lichaamswerk om tot een dieper contact met je lichaam te komen. Door energetisch te werken kunnen blokkades worden aangeraakt en opgeheven. Dit gebeurt door dieper te ademen, bewust de aandacht te richten op ongemak en gevoelens in je lichaam en eventueel mijn handen op deze plekken te leggen. Beperkende emoties, gedachten en overtuigingen kunnen worden losgelaten.

Zo kan healing plaatsvinden. Door je opnieuw op deze manier met je lichaam te verbinden, kan vastzittende levensenergie weer gaan stromen.

Omgaan met Hsp & life coachtraject

Ervaar jij overprikkeling en stress in je leven? Wil je je leven anders invullen? In plaats van een gevoel van overleven of geleefd te worden, naar een leven dat meer past bij jou? Wil jij leren omgaan met HSP?

Dat betekent dat jij weer de regie in handen neemt en je leven gaat afstemmen op je wensen, verlangens en behoeften. Je leert te vertrouwen op je innerlijk kompas.

Ik begeleid jou graag om het beste uit jezelf te halen. Om te gaan leven vanuit je hart!

Zet die eerste stap naar verandering! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismaking

Ontdek of HSP coaching wat voor je is
Gratis
 • Ervaar je disbalans en stress door je hooggevoeligheid?
 • Omarm je hooggevoeligheid in je leven
 • Online of in de praktijk

HSP analyse

Duur 90 minuten
125,-
 • Welk type HSP ben jij en wat betekent dat?
 • Perfect voor als je meer inzicht wil in je kwaliteiten en valkuilen als hsp
 • Online sessie of live in de praktijk

HSP Life coachtraject

8 sessies incl. analyse
675,-
 • Intensief traject naar je ware zelf
 • Leren luisteren naar je lichaam en gevoelens
 • Loslaten van blokkades door energetische therapie
 • Leven vanuit (zelf)vertrouwen, eigenwaarde en intuïtie
 • Online of in de praktijk

“Life is good,
because I decided to make it that way”

WhatsApp gesprek starten?