Jezelf helen

5 oktober 2018
Heel jezelf

In mijn praktijk help ik cliënten met mijn massages en behandelingen op verschillende gebieden. Dat kan een de eerste plaats fysiek zijn, maar ook meer mentaal, emotioneel of spiritueel.  Een verscheidenheid aan hulpvragen, met als doel dat de client zich na afloop beter voelt, dat er heling heeft plaats gevonden. Zo krijg ik vaak te horen: “ik heb veel minder last van mijn nek- en schouders, mijn lichamelijke klachten zijn een stuk minder, ik voel me weer beter in mijn vel, ik voel me lichter na je behandeling, alsof de stress van me afgegleden is, je hebt iets bij me geraakt waardoor ik emotioneel ben, ik voel me rustiger en kan beter loslaten etc”. Een diversiteit aan reacties. Wil je nog meer reacties lezen, kijk dan hier.

Al deze mooie feedback en complimenten geven mij voldoening en zorgen ervoor dat ik graag doe wat ik doe. Maar in werkelijkheid ben jij zelf diegene die het allemaal doet en kun jij jezelf helen. Jij vindt het op een gegeven moment tijd dat het zo niet langer kan. Of het nu om je fysieke lichaam gaat of om je mentale gesteldheid of beide. Je wordt je van de huidige situatie bewust en wil het anders. Jij zelf maakt die eerste stap om een afspraak te maken en aan jezelf te werken. Jij staat open voor verandering en verbetering.  Jij maakt de keuze!

“The first step to healing is recognizing that there’s a wound”

Ik ben diegene die je uitnodigt om jezelf te helen. Ik creëer een fijne, vertrouwde omgeving, waar jij kunt zijn wie je bent. Een omgeving waarin je tot rust kunt komen, stress kunt loslaten, je gevoelens mag voelen en je emoties niet hoeft te verbergen. Waar je aandacht aan je binnenwereld kan geven en jezelf mag zijn.

Ik richt me op jouw energie. Waar is deze geblokkeerd? Waar ervaar je stress in je lichaam? Door mijn behandeling breng ik de energiestroom weer op gang. De energie gaat als vanzelf naar plekken waar die nodig is. Daartoe is je lichaam zelf in staat. Het voert negatieve energie of stress af en laat positieve energie door je lichaam stromen. Dit is je zelfhelend proces. Het bevordert jouw vitaliteit, gezondheid en balans.

Je lichaam heeft rust, ontspanning en aandacht nodig en als jij goed voor je eigen lichaam zorgt en je energie weer in balans komt, vertaalt zich dat in je gezondheid en voel jij je beter in je vel. Je immuunsysteem verbetert. Je lichaam helpt je en geeft je signalen. Helaas vergeten we maar al te vaak ernaar te luisteren of weten we niet wat ons lichaam te vertellen heeft. Wat doe jij op weg naar een betere fysieke en mentale gezondheid? Hoe kun jij jezelf helen?

Ik help je graag op weg naar heling. Door je lichaam innerlijk rust te gunnen, je diep te ontspannen en je energiesysteem in balans te brengen. Zo kom jij dichter bij wie jij in werkelijkheid bent en kan er heling plaats vinden. Wil jij jezelf helen? Tijd en aandacht aan jezelf besteden? Stilstaan om vervolgens weer verder te gaan. Dan nodig ik je uit voor het Heel-jezelf arrangement. Deze uitgebreide sessie, heb ik speciaal voor jou samengesteld. Je ervaart aandacht en zorg voor jou op alle niveaus, lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 

[email protected]
www.senzatime.nl
06-41737500

WhatsApp gesprek starten?