Nieuw: magneet massage

15 december 2016
Maak kennis met de magneet massage!

Een magneet massage is een zachte en ontspannende massage die diep doorwerkt in het lichaam. De magneet massage zorgt dat je op fysiek, psychisch en energetisch niveau weer in balans komt. De werking van deze magneten is dusdanig dat de behandeling op de blote huid in combinatie met een massage en olie kan. Maar deze behandeling kan ook met de kleren aan worden gegeven.

Hoe werkt de magneet massage?

De behandeling met magneten zorgt dat het zelf genezend vermogen van het lichaam versterkt. Het heeft een positieve werking op de spieren, de hormoonhuishouding en de energiebanen en chakra’s. De kleine magneten stimuleren ook en betere doorbloeding. De energie die de magneten uitstralen wordt door het bloed opgenomen. De rode bloedlichaampjes worden gestimuleerd om zuurstof op te nemen. Niet alleen wordt zuurstof beter opgenomen, maar worden afvalstoffen ook sneller afgevoerd. Op deze maner krijgen alle cellen in het lichaam weer schoon en zuurstofrijk bloed. Tevens wordt hierdoor het immuunsysteem verbeterd.

Magneettherapie is al eeuwen oud en wordt in Oosterse culturen toegepast. De magneten zelf genezen niet. De magneten geven wel ruim voldoende energie aan het lichaam, zodat het zelf genezend vermogen weer wordt geactiveerd waardoor het lichaam hulp krijgt bij het herstellen. De magneten dragen op deze manier bij aan het in balans brengen van het lichaam. Ze ondersteunen het genezingsproces.

Ik geef de magneet massage met de mageneten van Energetix Bingen. Er zijn magneet tools die verschillen van vorm en van kracht. Het meest wordt gemasseerd met de ronde magneten ofwel Pebbles genaamd. Deze bestaan uit roestvrijstaal en koper.  De sterkte van de magneet is 0.22 Tesla. Daarnaast masseer ik met de ovale tool. Deze bestaat geheel uit roestvrijstaal.  In beide uiteinden zitten magneten met een hoge sterkte.  Omdat het natuurmagneten betreft, verliezen ze slechts 1%  van hun kracht in 100 jaar.

Wat zijn de voordelen van een magneet massage?

 

Een magneet massage kan uitkomst bieden bij:

✔  bevorderen van algeheel herstel van het lichaam,
✔  verlichten van pijnen, zoals hoofd- rug- en gewrichtspijn,
✔  verminderen van stress,
✔  verminderen van depressieve gevoelens,
✔  vermindert hormonale klachten
✔  verhogen van energie,
✔  herstellen van de energiehuishouding en chakra’s,
✔  bevorderen van de nachtrust.

In sommige gevallen is het niet aan te raden om met magneten te masseren. Mensen met een pace-maker of ander implantaat op batterijen komen niet in aanmerking voor deze massage. Dit geldt ook voor vrouwen die zwanger zijn en zich in de eerste 3 maanden van de zwangerschap bevinden.

De mogelijkheid bestaat om tussen de massages door een magneethart te dragen. Dit betekent dat je continue de positieve werking van de magneten ervaart voor je lichaam,  je chakra’s en je algeheel welzijn. De sterkte van deze magneetharten is ook 0.22 Tesla, vandaar dat ze ook wel powerhart worden genoemd. Vraag vrijblijvend voor meer informatie over de werking en het dragen van magneten en magneethartjes. Of doe de gratis de magneettest, waarbij ik jou de invloed van de werking van de magneten op jouw (energie)lichaam laat zien en ervaren.

Voor meer informatie over diverse soorten massages, kijk op senzatime.nl/massages.
Of maak een afspraak. Dit kan via info@senzatime.nl of bellen met 06-41737500.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open chat
WhatsApp gesprek starten?