Energetische behandeling

 

Intuïtief, liefdevol en diepgaand

Uit je hoofd, in je lijf

Laat je levensenergie weer vrij stromen

 

Ik geloof erin dat een fysieke aanraking een gevoel van warmte, veiligheid en geborgenheid kan geven. 
Door mijn eigen ervaringen weet ik dat deze veilige bedding nodig is om tot een diepere ontspanning en overgave te komen. 
Pas dan kan vastzittende energie weer in beweging komen en vrijer gaan stromen.

Ervaar je overprikkeling en stress?
Heb je het gevoel continu alert te zijn of “aan” te staan? 
Jouw fijngevoelig zenuwstelsel kan te veel belast zijn.

Een lichaamsgerichte behandeling brengt jou terug in balans.
Met mijn handen raak ik jou op een zachte manier aan en doe een beroep op jouw zelfhelend vermogen.
Ik nodig je uit om diep te ontspannen, om los te laten en te herstellen.

Met een liefdevolle intentie leg ik mijn handen op jouw lichaam.
De energie gaat naar plekken waar dat nodig is, zodat jouw energie vrijer kan stromen.
Na afloop ben je meer in balans en geaard.
Je voelt innerlijke rust.

 

energetische massage behandeling

Van denken naar écht voelen

Wanneer kies je voor een energetische healing massage

Je merkt dat praten alleen, niet voldoende is.
Je wilt werken aan je gronding en lichaamsbewustzijn.
Je merkt dat je de verbinding met je lichaam bent kwijtgeraakt.
De signalen van je lichaam wilt herkennen om er tijdig iets mee te doen.
De focus wil verleggen van gedachten naar gevoel.

 

Energetische healing massage

Sessie van 60-70 minuten
70,-
  • Lange strijkbewegingen om de energie vrij te laten stromen
  • Handen die rusten op het lichaam voor healing en energieoverdracht
  • Het zenuwstelsel komt in balans, waardoor overprikkeling minder wordt
  • Minder piekergedachten en meer innerlijke rust
  • Geschikt voor hsp-ers

Prana flow healing massage

Sessie van 2,5-3 uur
180,-
  • Dynamische en vertraagde massagebewegingen om los te laten en in overgave te gaan
  • Diepgaande en helende werking op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau
  • Liefdevolle aanrakingen om in een heerlijke flow te komen
  • Verbinding met je lichaam en eigen essentie
  • Geschikt voor hsp-ers

 Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak.

* De sessie voor een energetische healing massage is inclusief een kort gesprek van ca. 10 minuten vooraf aan de behandeling

** Bij de sessie voor een prana flow healing massage plannen we na je aanvraag, eerst een online kennismaking/intakegesprek.  De sessie is inclusief een voor- en nagesprek en een meditatieve oefening. De prana flow healing massage zelf duurt ca. 2 uur.

Ervaringen van klanten

Ik ging naar Sylvia voor een energetische behandeling. Ik zat vast in mijn werk en alles was me op dat moment te veel.Tijdens en ook de dagen na de sessie, was ik zo dicht bij mezelf, dat ik voelde dat het zo niet langer kon. Ik koos voor mezelf en me ziek gemeld. Het begin van een ommekeer in mijn leven. Nu zijn we een aantal jaar verder en werk ik als zzp-er. Noortje - Medisch pedicure
Na het overlijden van mijn vader, merkte ik dat mijn sensitieve en spirituele tienerdochter uit balans was, waardoor ze ziek was geworden en niet naar school kon gaan. De huisarts kon niks bijzonders vaststellen. Iemand had mij ooit gezegd dat mijn dochter een nieuwetijdskind is en hoogsensitief. Ik heb bij Sylvia aangeklopt en zij heeft mijn dochter energetisch behandeld en geheald. Onze dochter gaat nu weer gewoon naar school. Dankjewel!
Het is weg! Ik voel me lichter en opgelucht. Het verstikkende gevoel rondom mijn keel- en borstgebied is weg. Zo bijzonder wat je bij me doet. Mirjam
Door jouw energetische massage kom ik helemaal tot rust, ook mentaal. Ik merk dat ik dieper kan ontspannen en voel mijn lichaam beter. Ieder keer ervaar ik dat ik terug in balans ben als ik van jouw tafel stap. Leon - Radioverslaggever
Ik ging naar Sylvia voor een massagebehandeling. Mijn rug zat helemaal vast. Ik had al te lang gewacht, maar ik kan een aanraking van een ander, maar met moeite verdragen. Als ik op de massagetafel lig, legt Sylvia haar handen op mijn rug. Ze voelt aan wat wel en niet mogelijk is. Langzaam raak ik meer ontspannen. Ik vertel haar dat ik als kind geen aanraking kon verdragen, ook van mijn ouders niet. Terwijl ze verder mijn rug behandelt, herinner ik mij een gebeurtenis die ik al lang was vergeten. Als 18-jarige ben ik door een oudere man aangeraakt en geïntimideerd. Ik voelde me onveilig. Sindsdien zijn mijn rugklachten alleen maar toegenomen. Na de behandeling voelde ik me ontspannen en helemaal zen. Ik voel opluchting. Mijn hele rug en mijn flanken heb ik laten aanraken. Ik sta versteld van mijzelf. Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam gekregen. Ik ben er natuurlijk nog niet, maar de eerste belangrijke stap heb ik gezet. Bo - Eigenaar autogarage
Je behandelingen maken dat ik ontspan en contact maak met mijn gevoel. Ik leerde mijn eigen lichaam beter kennen. Echt een toevoeging naast onze gesprekken. Sonja - HR manager
Ik zat vast, lichamelijk en mentaal. Ik wist niet hoe ik hieruit kon komen. Een vriendin raadde mij aan om een keer naar Sylvia te gaan. Als we in gesprek zijn, word ik emotioneel. Ik voel waar het wringt en word mij bewust van mijn eigen geworstel, gepieker en onzekerheid. Dan volgt de energetische healing massage. Ik zak weg in een diepe rust. Ik merk dat de dagen en weken erna, dit nog doorwerkt. In mijn lichaam en in mijn hoofd. Deze sessie heeft echt voor een doorbraak gezorgd. Inmiddels heb ik een andere baan, die veel beter bij me past. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Dankjewel!.
Previous slide
Next slide
WhatsApp gesprek starten?