Energetische behandeling

 

Intuïtief, liefdevol en diepgaand

Uit je hoofd, in je lijf

Kom in totale verbinding met jezelf door een energetische healing massage

Ervaar je overprikkeling en stress door je hooggevoeligheid?
Heb je het gevoel continu alert te zijn of “aan” te staan?
Jouw fijngevoelig zenuwstelsel kan te veel belast zijn.

Een lichaamsgerichte behandeling brengt jou terug in balans.
Met mijn handen raak ik jou op een zachte manier aan en doe een beroep op jouw zelfhelend vermogen.
Ik nodig je uit om diep te ontspannen, om los te laten en te herstellen.

Vanuit mijn intentie leg ik mijn handen op jouw lichaam.
De energie gaat naar plekken waar dat nodig is, zodat jouw energie weer kan stromen.
Je bent meer in balans en geaard.
Je voelt innerlijke rust.

energetische massage behandeling

Van denken naar écht voelen

Wanneer kies je voor een energetische healing massage

Je merkt dat praten alleen, niet voldoende is.
Je wilt werken aan je gronding en lichaamsbewustzijn.
Je merkt dat je de verbinding met je lichaam bent kwijtgeraakt.
De signalen van je lichaam wilt herkennen om er tijdig iets mee te doen.
De focus wil verleggen van gedachten naar gevoel.

Vanuit jouw klachten en/of behoeften, voel ik of een energetische massage of een Acces Bars behandeling jouw het beste resultaat geven. Een behandeling kan intuïtief aangevuld worden met rozenkwarts edelstenen of een legging van edelstenen op je chakra’s.

Energetische healing massage

Losse sessie van 60 minuten*
70,-
  • Het zenuwstelsel komt in balans, waardoor overprikkeling minder wordt
  • De energie gaat weer stromen
  • Minder piekergedachten en meer innerlijke rust
  • Uitermate geschikt voor hsp-ers

Energetisch abonnement

5 sessies naar keuze van 60 minuten*
330,-
  • Keuze uit Energetische massage, Edelsteenmassage of Access Bars behandeling
  • Diepgaande werking voor een evenwichtig zenuwstelsel
  • Minder overprikkeling en meer innerlijke rust
  • Uitermate geschikt voor hsp-ers

* Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak.
Bij de eerste afspraak is er vooraf aan de behandeling een korte intake.

Ervaringen van klanten

Sylvia straalt rust uit, in voorkomen, in gesprek en in aanraking. Ik heb een hele fijne energetische massagebehandeling mogen ervaren, subtiel en met gevoel. Jeroen – Mindfulness Trainer
I can always relax very deeply during your massage, you have really good hands! Laura – Student European Studies Maastricht University
Door jouw energetische massage kom ik helemaal tot rust, ook mentaal. Ik merk dat ik dieper kan ontspannen en voel mijn lichaam beter. Leon - Radioverslaggever
Ik ging naar Sylvia voor een massagebehandeling. Mijn rug zat helemaal vast. Ik had al te lang gewacht, maar ik kan een aanraking van een ander, maar met moeite verdragen. Als ik op de massagetafel lig, legt Sylvia haar handen op mijn rug. Ze voelt aan wat wel en niet mogelijk is. Langzaam raak ik meer ontspannen. Ik vertel haar dat ik als kind geen aanraking kon verdragen, ook van mijn ouders niet. Terwijl ze verder mijn rug behandelt, herinner ik mij een gebeurtenis die ik al lang was vergeten. Als 18-jarige ben ik door een oudere man aangeraakt en geïntimideerd. Ik voelde me onveilig. Sindsdien zijn mijn rugklachten alleen maar toegenomen. Na de behandeling voelde ik me ontspannen en helemaal zen. Ik voel opluchting. Mijn hele rug en mijn flanken heb ik laten aanraken. Ik sta versteld van mijzelf. Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen lichaam gekregen. Ik ben er natuurlijk nog niet, maar de eerste belangrijke stap heb ik gezet. Bo - Eigenaar autogarage
Je behandelingen maken dat ik ontspan en contact maak met mijn gevoel. Ik leerde mijn eigen lichaam beter kennen. Echt een toevoeging naast onze gesprekken. Sonja - HR manager
Ik zat vast, lichamelijk en mentaal. Ik wist niet hoe ik hieruit kon komen. Een vriendin raadde mij aan om een keer naar Sylvia te gaan. Als we in gesprek zijn, word ik emotioneel. Ik voel waar het wringt en word mij bewust van mijn eigen geworstel, gepieker en onzekerheid. Dan volgt de energetische behandeling Ik zak weg in een diepe rust. Ik merk dat de dagen en weken erna, dit nog doorwerkt. In mijn lichaam en in mijn hoofd. Deze sessie heeft echt voor een doorbraak gezorgd. Inmiddels heb ik een andere baan, die veel beter bij me past. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Dankjewel!.
Previous
Next
WhatsApp gesprek starten?