Ontspanningsmassage

Ben je op zoek naar ontspanning? Kies voor
een ontspannende massagebehandeling.

ontspanningsmassage

Maak een regelmatige ontspanningsmassage onderdeel van je leven

Een ontspanningsmassage heeft een rustgevend effect en is primair gericht op het laten wegstromen van (spier)spanningen en stress. Bij een gezonde leefstijl hoort slapen, bewegen, gezond eten én ontspanning. Er wordt vaak bewust aandacht besteed aan sporten en voeding. Door bijvoorbeeld wekelijks naar de sportschool te gaan om je gezondheid op peil te houden en door het volgen van een dieet. Echter ook bewust kiezen voor voldoende rust en ontspanning en daar tijd voor inplannen wordt vaak vergeten. Terwijl ontspanning net zo belangrijk is voor een gezonde leefstijl. Je hebt tijdig nodig om jezelf op te laden en te herstellen.

Lichaamsklachten in de nek, schouders- en rug zijn zeer goed te verhelpen, maar ook klachten als hoofdpijn, slecht slapen en oververmoeidheid. Je zal merken dat een ontspannen lichaam helpt om ook geestelijk makkelijker tot rust kom te komen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Een ontspanningsmassage is naar wens te combineren met een kristal- of een hammam behandeling. Hiervoor geldt een toeslag.

Massage arrangement voor 2 personen

Of je nu komt met je partner of met een vriendin, samen is vaak wel zo gezellig en toch ontspannend. Beide personen ontvangen een ontspanningsmassage van 1 uur, een voetenbad en een fruitsapje. Omdat ik alleen masseer vinden de massages achter elkaar plaats.

Het massage arrangement wordt aangeboden voor 2 personen.

Tarief massage arrangement voor 2 personen:
120 minuten: € 130,-

Losse sessie

60 minuten
55,-
  • 60 minuten lang ontspannend genieten
  • Laat de stress en spanning wegstromen
  • Vermindert nek, schouder en rug klachten

Halfjaar abonnement

5 x 60 minuten
250,-
  • 5 massage afspraken in een halfjaar
  • Laat de stress en spanning wegstromen
  • Vermindert nek, schouder en rug klachten
WhatsApp gesprek starten?