acces bars behandeling; Ook je hoofd verdient een voorjaarsschoonmaak

3 april 2018
Ook je hoofd verdient een voorjaarsschoonmaak

De grote voorjaarsschoonmaak. Vroeger was het heel normaal dat in het voorjaar het hele huis werd schoongemaakt. Alles werd gewassen en gepoetst. Zo werden de gordijn gewassen, de matrassen buiten gelegd, vloerkleden naar buiten gebracht om met een mattenklopper het stof eruit te kloppen en bij voorkeur kregen de muren nog een nieuwe lik verf. Het kostte heel wat tijd en energie om al deze klusjes te doen, maar het gaf wel voldoening. Het resultaat was een schoon en fris huis, wat fijn aanvoelde en waar plek was voor iets nieuws.

Vandaag de dag doen we deze voorjaarsschoonmaak niet meer zo uitgebreid. Maar het feit blijft dat de lente de mensen in beweging brengt. Na de stilte en het naar binnen keren in de winter, nodigt het voorjaar uit om in actie te komen en weer naar buiten te gaan. Als we de eerste zonnestralen zien, krijgen we de kriebels om een of ander huishoudelijk werk aan te pakken of enkele klusjes uit te voeren.

Niet alleen je huis verdient een schoonmaakbeurt, jij zelf ook! Je lichaam en je hoofd. Je lichaam kan je bijvoorbeeld scrubben, zodat oude lichaamscellen verdwijnen en je huid weer nieuw en glad aanvoelt. Ook kan je een detox kuur nemen om je lichaam inwendig schoon te maken. Gifstoffen kunnen zo uit je lijf verdwijnen, waardoor je je fitter en gezonder voelt. Maar hoe doe je nu je mind of je hoofd opruimen en schoonmaken. Een Access Bars behandeling of een Bars Class kan je daarbij helpen!

“Elke gedachte vertelt je wie je bent en waar je staat”

Tijdens een Access Bars behandeling wordt als het ware je hoofd opgeruimd en schoongemaakt. Door de bars, dit zijn 32 energiepunten op je hoofd, zachtjes aan te raken gaat de energie stromen. Oude gedachten en emoties komen in beweging, worden losgemaakt en opgeruimd. Dit zijn oude gedachten patronen of vastzittende emoties uit je verleden die je vandaag de dag niet meer dienen. Na afloop voel je je letterlijk lichter. Je hebt meer ruimte en rust in je hoofd. Ook ontstaat op deze manier ruimte om anders over dingen te denken en op een andere manier met situaties om te gaan. Je ontvangt prachtige ideeën en gaat ze uitvoeren. Je ziet opeens nieuwe mogelijkheden, die je vooraf zelf niet had kunnen bedenken. Je bewustzijn wordt vergroot en dat nodigt uit tot het maken van keuzes en beslissingen die beter bij jou passen.

Wil jij dit voorjaar niet alleen je huis en je lichaam een schoonmaakbeurt geven, maar ook je oude gedachten en emoties loslaten en als het ware je hoofd opruimen, maak dan een afspraak voor een Access Bars behandeling. Wil je zelf leren hoe je een dergelijke behandeling geeft, zodat je dit toe kunt passen in je praktijk of in je familiekring? Kom dan vrijdag 6 april naar de life-changing dag met Anicha Vos. Zij geeft die dag een Access Bars Class in mijn praktijk. Die dag ontvang je 2 x een Access Bars behandeling en geef je zelf ook 2 x een Access Bars behandeling. Verder reikt Anicha je allerlei tools aan om anders in het leven te staan en met meer ontspanning en plezier te werken. Voel of jij er bij wilt zijn.

Meer informatie over deze inspirerende dag vind je via deze link: https://www.facebook.com/events/2033242206944788/

www.senzatime.nl
[email protected]

0641737500

WhatsApp gesprek starten?