Bewust Hoogsensitief

word je bewust van je hoogsensitiviteit, accepteer jezelf en voorkom overprikkeling

HSP Training Bewust Hoogsensitief

Een van de eerste stappen die je enorm kunnen helpen om beter met je hoogsensitiviteit om te gaan is er simpelweg meer over leren. Bewust worden wat hoogsensitiviteit inhoudt en vertalen naar wat dat voor jou betekent in je leven, je werk en relaties. 

Bewustwording zorgt voor meer duidelijkheid en begrip voor jezelf en leert jou overprikkeling te voorkomen. De inzichten die je tijdens deze training krijgt doen je een beter beeld geven, waarom jij van sommige dingen zo’n last hebt, snel overprikkeld raakt en je energie verliest. Jouw fijngevoelig zenuwstelsel en brein werken nu eenmaal anders dan van niet-hoogsensitieve mensen.

Tijdens deze dag maak je bovendien kennis met gelijkgestemden. Jij bent niet de enige die zich soms anders en onbegrepen voelt. Dat maakt dat jij deze dag kunt zijn wie je bent. Er is voldoende ruimte om ervaringen te delen.

Je gaat ook ervaren en doen. Je ontvangt oefeningen, opdrachten en meditaties. Je wordt uitgenodigd om je te verdiepen in jezelf, te zijn wie je werkelijk bent en te ontdekken hoe mooi jouw kwaliteiten en talenten zijn.

Binnenkort volgen nieuwe data

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Nieuwe data volgen. Meld je aan voor meer info.
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom slechts plek voor 3 tot 8 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

WhatsApp gesprek starten?