Trainingen & Inspiratiedagen

ontwikkel jezelf en gun je een dag vol nieuwe  inzichten en inspiratie

 

Durf aandacht en tijd te geven aan jezelf

In dit drukke en hectische leven ontmoet ik geregeld mensen die het gevoel hebben dat ze niet meer aan het stuur staan van hun eigen leven. Dat ze niet leven maar geleefd worden. En het hoofd maalt maar door want er moet nog zoveel gebeuren in zo weinig tijd. Hollen zonder stilstaan.

Wanneer stond jij nog eens bewust stil?

Heb je tijd voor alles en iedereen behalve voor jezelf? Heb je behoefte aan bewustwording van wat er speelt in je leven? Weer in contact komen met jezelf en nieuwe inzichten ontvangen? Een moment voor jou alleen en met gelijkgestemden?

Gun het jezelf want het brengt je meer dan even niets doen! Zie het als een moment om jezelf te inspireren, de balans te herstellen en je op te laden met nieuwe energie.

Bekijk hieronder de verschillende workshops en trainingen, waarin jij van harte welkom bent.

Bewust hoog-sensitief

Een gehele dag in het teken van hoogsensitiviteit. Leer jezelf en jouw hooggevoeligheid beter kennen. Na deze dag heb je nieuwe inzichten en sta je meer in je kracht.

Energie en Balans

Tijdens deze dag laat ik je kennismaken met jouw intuitie en energiesysteem. Je energie voelen en in balans brengen. Om energetisch beter om te kunnen gaan met je hoogsensitiviteit.

Stiltedag

Een heerlijke dag offline van je werk en verplichtingen. Om met jezelf door te brengen en te ervaren wat stilte met jou doet. Uitermate geschikt voor hsp-ers om je accu op te laden en nieuwe inspiratie op te doen.

Positieve ervaringen

Ik heb Sylvia leren kennen als een warme, lieve vrouw. We hebben in een prachtige omgeving een fijne cursus over de Chakra’s gehad. Iets te leren over de energiebanen en centra in ons lichaam, was voor mij een eye-opener. Na een eerder gevolgde Mindfulness cursus, vond ik deze ‘reis’ een hele mooie aanvulling hierop.
Dank je wel voor je enthousiasme Sylvia!
-
Taco
Sylvia geeft deze workshop vanuit haar hart en dat voel je.
Ik ging fit en net nieuwe energie naar huis.
-
Irma
Een heel ontspannen en afwisselende dag, waar je jezelf kunt zijn. Ik ben weer alert geworden op een aantal zaken die ik wel wist, maar die naar de achtergrond waren verdwenen. Sylvia is zeer prettig als coach en stelt je op je gemak.
-
Daniëlle
Ik ben zelf veel bezig met dit thema en erover praten en/of mee bezig zijn samen met anderen vind ik leuk en nuttig.
Het was een ontspannen, creatieve en gezellige dag met veel afwisseling.
-
Annick
Ik vond de workshop leuk en verhelderend. Ik heb nieuwe inzichten m.b.t mogelijkheden waar ik eerder niet aan durfde te denken. Fijne sfeer en locatie.
-
Vivi
Previous
Next

Voel je welkom bij een workshop of retraite

Ik praat uit eigen ervaring. Ik vind het heerlijk om een dag voor mezelf te hebben en mezelf centraal te zetten. In het begin gaf me dat nog wel een klein schuldgevoel, maar nu weet ik dat het goed is voor mij en voor de mensen om me heen. Echte aandacht voor mezelf maakt het voor mij namelijk ook mogelijk om de volgende dagen anderen weer 100% aandacht te geven. Vanuit deze overtuiging geef ik de workshops en retraites rondom diverse thema’s. Deze dagen vinden plaats in Maastricht of op een mooie locatie in het Heuvelland.

Tijdens deze dagen:

  • Ben je samen met gelijkgestemden een in kleine groep
  • Mag jij je volledig jezelf zijn 
  • We leren samen, we ervaren samen
  • Benader ik jou met warmte en respect
  • Is er een gezellige en vertrouwde sfeer
WhatsApp gesprek starten?