Sylvia in HSP magazine: Uit je hoofd, in je lijf

17 november 2021

Dit is het artikel uit de herfst editie van het HSP magazine 2021. Sylvia is in gesprek met Brigitte Schellens. Brigitte is hoofdredactrice van dit mooie en boeiende tijdschrift over hoogsensitieve personen.

In dit gesprek praat Sylvia over haar eigen ontwikkelingsproces. Hoe ze erachter kwam dat ze hooggevoelig is en wat dat voor haar betekent. Inmiddels heeft ze deze karaktereigenschap geaccepteerd en heeft ze haar leven een andere wending gegeven. Ze zet nu juist haar sensitieve en intuïtieve talenten in, in haar werk. Als ervaringsdeskundige, hsp coach en energetisch therapeut begeleidt ze andere hsp-ers graag in hun loopbaan en leven. Niet alleen door te praten, maar ook door jou uit je hoofd te halen en je weer in verbinding te brengen met je lijf.

Wil je meer weten over Sylvia of over hoogsensitiviteit en graag in contact met haar komen, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Uiteraard kan je ook bellen, appen of mailen.
06 41 73 75 00
[email protected]
www.sylviacoach.nl

Wil je meer weten over het hsp magazine? Het verschijnt elk kwartaal met interessante onderwerpen en de nieuwste resultaten uit wetenschappelijk onderzoek op het gebied van hooggevoeligheid. Klik op de link voor meer informatie of om het tijdschrift te bestellen.

WhatsApp gesprek starten?