Vitaliteitstraject door werkgever

Betrokken, gemotiveerde en gezonde medewerkers functioneren beter. Hoe houd je je medewerkers veerkrachtig en vitaal en zorg je voor vitaliteit op de werkvloer?

Vitaliteit op de werkvloer

Herstel de veerkracht en vitaliteit van werknemers. Meer vitaliteit op de werkvloer

We maken het allemaal mee: belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. Situaties waardoor je niet lekker in je vel zit en die je er soms toe dwingen een stapje terug te doen. De ‘rek’ is er dan uit.

Denk hierbij aan klachten als stress, spanning, angsten, depressie, piekeren, slecht slapen, weinig energie en vermoeidheid. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat het moeilijker is om je te concentreren, creatief te zijn, doelen te stellen, te presteren en/of op een vruchtbare manier samen te werken.

Met deze klachten is het óók moeilijker is om goed om te gaan met eventuele veranderingen of moeilijke en onvoorziene situaties op het werk!
Vaak wordt bij bestaande methodes gepraat over oorzaken van de klachten, terwijl dit in de praktijk niet of nauwelijks blijkt te werken. Sterker nog, praten over de bedachte oorzaken verergert vaak de klachten en vormt een rookgordijn waardoor de daadwerkelijke innerlijke oorzaak verborgen blijft.

“Loslaten is vertrouwen voelen
in nieuwe mogelijkheden”

BMR: aanpak die is gericht op de innerlijke oorzaak van klachten!

Onderzoek toont aan dat de ballast die iemand bij zich draagt voor 95% bepaalt hoe diegene reageert, denkt handelt en zich voelt. Denk bij deze ballast aan verkrampende gevoelens, angsten en beperkende overtuigingen.

Binnen de Body Mind Release methodiek is de innerlijke oorzaak van veel voorkomende fysieke en mentale klachten volledig in kaart gebracht. Hierdoor kan deze gericht voor cliënten worden uitgetest. Vervolgens leren mijn cliënten deze ballast zelfstandig los te laten en positieve gevoelens weer terug te halen.

BMR staat voor krachtige, snelle en duurzame resultaten! Cliënten bevestigen tijdens en na afloop van dit traject, positieve veranderingen te ervaren als meer energie, meer ontspanning en innerlijke rust, levensvreugde, doelgericht, veerkracht, positiviteit en groei in bewustzijn.

BMR is breed inzetbaar en effectief bij:

Afhankelijk van jouw initiële klachten ervaar je een meer ontspannen gevoel, meer innerlijke rust, meer energie, meer emotioneel in balans, meer zelfvertrouwen, meer vertrouwen in het leven, hoger bewustzijn, meer levensvreugde en geluk. Het leven ervaar je als lichter en leuker. Je kunt weer genieten. 


Unieke en effectieve methodiek

Bij BMR ligt de focus niet op het praten en/of leren omgaan met problemen en klachten, maar op gerichte bewustwording en het daadwerkelijk zelfstandig aanpakken en loslaten van de innerlijke oorzaken van klachten die (kunnen) leiden tot verzuim.

Door deze effectieve en efficiënte werkwijze is het traject kortdurend en duurt een interventie gemiddeld 6 tot 8 weken. Over deze weken worden zes sessies en na een maand nog een follow-up sessie gepland. Dit komt ten goede aan een spoedig en duurzaam herstel in veerkracht en vitaliteit van medewerkers.

Ook na dit traject zijn medewerkers zelfstandig in staat om met deze tool persoonlijke- en bewustzijnsgroei als ook het positieve resultaat blijvend te stimuleren.

Wil je meer weten over deze unieke aanpak?

Hoe met deze methode preventief de veerkracht en vitaliteit van werknemers kan worden gestimuleerd en verzuim voorkomen?
Of hoe deze methode kan bijdragen aan een snel herstel en vlotte re-integratie van medewerkers.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Dan gaan we samen zorgen voor meer vitaliteit op de werkvloer.

WhatsApp gesprek starten?