Hoe wil jij je leven veranderen?

7 januari 2019

Wat wil jij graag veranderen in je leven?

Vaak weten we wel wat we graag anders zouden willen in ons leven, maar is de vraag meer: Hoe ga ik die verandering aanpakken, uitvoeren en daadwerkelijk realiseren. Vaak nemen we in het nieuwe jaar goede voornemens. Willen we in het nieuwe jaar nu echt veranderingen in ons leven aan brengen. Maar hoe snel verdwijnen de voorgenomen veranderingen naar de achtergrond en gaan we op dezelfde voet verder met ons leven. Voluit kiezen voor een verandering is niet eenvoudig, doe je niet zomaar en is ronduit spannend. Of dat nu veranderen van baan, van relatie, van woning of wat dan ook is.

Veranderen betekent loslaten. Je weet wat je hebt en niet wat je gaat gaat krijgen. Dat maakt onzeker en zorgt voor verwarring en chaos.  Liever blijven we in dezelfde cirkel ronddraaien en doen wat we altijd hebben gedaan. Met het gevolg dat ook alles bij het oude blijft.

Veranderen betekent uit je comfortzone.  Je voelt je alles behalve comfortabel en op je gemak. Een gevoel van angst bekruipt je. In de nieuwe situatie voel je je onwennig en onzeker. Maar juist buiten je comfortzone gebeurt de magie. En krijg je weer het gevoel dat je leeft.

Je leven veranderen betekent ook ontvangen. Open staan voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Het nieuwe, onbekende toelaten in je leven. Nieuwsgierigheid doet op nieuw zijn intrede.

Veranderen betekent ook groei. Juist door anders te gaan denken en doen, komen er nieuwe mensen op je pad die je anders nooit had ontmoet. Start je nieuwe activiteiten die je misschien anders nooit had gedaan. Het daagt je uit om je te openen voor het onbekende.

Misschien zou jij ook graag anders willen. Vandaag kan het begin van iets anders zijn.
Durf JIJ een eerste stap in die richting te zetten?

” Accept what you can’t change, change what you can’t accept.”

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd Access Bars. Met deze energetische sessie kan jij de verandering maken die jij zou willen. Of dat nu een verandering in je lichaam is, makkelijker omgaan met de dingen die op je pad komen, veranderen van mindset of je mentaal welzijn verbeteren, verandering van school, studie of baan of veranderingen in je relatie of omgang met familie en vrienden.

Als je op zoek bent naar meer ruimte en innerlijke rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam, dan is een Bars sessie echt iets voor jou. Oude overtuigingen en emoties mag je gaan loslaten. Je komt dichter bij jezelf, met als gevolg dat je gaat leven zoals jij dat graag wilt, in plaats van dat je geleefd wordt.

De Bars zijn 32 punten op je hoofd, die ik tijdens een sessie zacht aanraak. Deze punten zijn verbonden aan de meridianen en bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties die je hebt over meerdere gebieden. Door ze op een zachte manier aan te raken, kan opgeslagen spanning zich ontladen, kan de energie weer gaan stromen en ervaar je meer ruimte in je hoofd.

Om een beeld te krijgen wat er tijdens een Bars sessie gebeurd, kun je de behandeling vergelijken met het opschonen van je computer en het leegmaken van de prullenbak. Door de overtollige bestanden wordt een computer steeds langzamer en gaat hij minder goed functioneren. In een Bars sessie worden alle bestanden die jou niet meer dienen opgeruimd, zodat je weer ruimte in je hoofd en in je lichaam krijgt.

Je bewustzijn wordt groter en je komt meer in verbinding met jezelf. Dat leidt ertoe dat je nieuwe mogelijkheden en kansen gaat zien en er anders op reageert. Je gaat andere keuzes maken die meer bij jou passen. Op die manier ga je je eigen leven creëren.

Hoe snel de veranderingen bij jou zullen plaatsvinden is niet te voorspellen, dit bepaal je voor een deel zelf. De symptomen of klachten zullen pas verdwijnen als jij en jouw lichaam eraan toe zijn. Als je er niet voor kiest iets te veranderen, zal dit ook niet gebeuren. Je houdt dan in stand wat is en wilt dit vasthouden.

Maar kies jij er nu écht voor om een behandeling te ontvangen en wil je graag verandering, laat je dan verrassen met wat er allemaal mogelijk is. Want hoe meer jij open staat voor veranderingen en ook werkelijk durft te ontvangen, hoe meer er los gelaten kan worden wat jou nu niet meer dient en je je leven écht kunt veranderen.

Een Bars behandeling kan de volgende veranderingen in gang zetten:

* Minder stress
* Stoppen met piekeren
* Meer innerlijke rust
* Lichamelijke klachten verbeteren of verdwijnen
* Ontvangen wordt makkelijker
* Meer gemak met seks en relaties
* Beter slapen en uitgerust wakker worden
* Bewezen effect bij ADHD en ADD
* Meer rust tijdens de zwangerschap en bevalling verloopt makkelijker
* Diepe ontspanning
* Het opruimen van emotionele, mentale, fysieke of energetische blokkades
* Dichterbij jezelf komen
* Minder faalangst
* Kalmeert het zenuwstelsel bij hooggevoelige personen (hsp)

Mijn Access Bars sessies zijn ontspannend, rustgevend, voelen vertrouwd aan en nodigen jou uit om daadwerkelijk te gaan loslaten en te ontvangen. Met hoeveel gemak wil jij je leven veranderen?

Elke verandering begint met een eerste stap! Zet vandaag die eerste stap en maak een afspraak! Voel je welkom.

[email protected]
www.senzatime.nl
06-41737500

WhatsApp gesprek starten?