Chakra balance day

start je eerste kennismaking met energie en chakra’s in een kleine groep.

Chakra Balance Day

Je chakra’s bepalen voor een groot deel je gezondheid en welzijn. Ze vertegenwoordigen je energiesysteem en helpen je om gezond te blijven. Ze verbinden al je organen, zintuigen, klieren e.d. met elkaar en voorzien ze van energie. Ook bepalen ze daardoor voor een groot deel hoe het met je gaat en hoe je je voelt. Het chakrasysteem geeft ook vaak signalen af. Een persoonlijke boodschap voor jou. Om te laten voelen, horen of zien dat jouw energie niet meer helemaal lekker stroomt. We leven vandaag de dag veel vanuit ons hoofd en vertrouwen vaak nog te veel op ons verstand en geven daardoor vaak geen of pas te laat aandacht aan deze signalen.

Je lichaam is wijzer. De uitnodiging aan jou is of je luistert en er iets mee doet. Helaas heb je vaak niet of nauwelijks aandacht hiervoor, maak je er geen tijd voor en/of weet je niet hoe je zelf met je energiestroom kunt omgaan.

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Nieuwe data volgen. Meld je aan voor info
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom slechts plek voor 3 tot 6 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

Open chat
WhatsApp gesprek starten?