Chakra balance day

start je eerste kennismaking met energie en chakra’s in een kleine groep.

Workshop Chakra Balance Day

Je chakra’s bepalen voor een groot deel je gezondheid en welzijn. Ze vertegenwoordigen je energiesysteem en helpen je om gezond te blijven. Ze verbinden al je organen, zintuigen, klieren e.d. met elkaar en voorzien ze van energie. Ook bepalen ze daardoor voor een groot deel hoe het met je gaat en hoe je je voelt. Het chakrasysteem geeft ook vaak signalen af. Een persoonlijke boodschap voor jou. Om te laten voelen, horen of zien dat jouw energie niet meer helemaal lekker stroomt. We leven vandaag de dag veel vanuit ons hoofd en vertrouwen vaak nog te veel op ons verstand en geven daardoor vaak geen of pas te laat aandacht aan deze signalen.

Je lichaam is wijzer. De uitnodiging aan jou is of je luistert en er iets mee doet. Helaas heb je vaak niet of nauwelijks aandacht hiervoor, maak je er geen tijd voor en/of weet je niet hoe je zelf met je energiestroom kunt omgaan.

Hoe zou het zijn als je meer balans in je leven ervaart? Als je je gelukkig voelt en meer energie hebt? Als je je gezond en fit voelt en kan doen wat je graag wilt doen?

Deze hele investering die jij in jezelf bedraagt: €95,- 

Je ontvangt hiervoor all-in:

 • Dagworkshop Energie en Chakra’s
 • Gezonde lunch
 • Begeleide wandeling
 • Koffie/thee/water gedurende dag
 • Verblijf op een authentieke locatie

Nadat jij je hebt aangemeld voor deze Chakra Balance Day workshop, krijg je een bevestiging via de e-mail. In deze dagworkshop laat ik je kennismaken met jouw energiesysteem en komen de 7 hoofdchakra’s aan bod.  Het doel is om je open te stellen voor jouw chakra’s en dat je hiermee na de workshop ook thuis aan de slag kunt gaan.

Heb je nog geen verstand van wat de term ‘chakra’ inhoudt? Dat is geen enkel probleem! Het is tenslotte in soort van kennismakingsdag, laat het dus gewoon op je afkomen.

Nadat iedereen op de locatie aangekomen is, bespreek ik alle activiteiten met de groep door. Als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik dat op die dag natuurlijk graag!

09:45  Aankomst en ontvangst
10:00  Begin van workshop Energie en Chakra’s
12:30  Samen een gezonde lunch eten
13:30  Wandeling in de natuur
14:30  Workshop Energie en Chakra’s vervolg
16:00  Einde van de workshop

Na afloop van de Chakra Balance Day:

 • kun je energie voelen stromen
 • ken je de 7 belangrijkste hoofdchakra’s
 • ken je de plaats van deze chakra’s in je lichaam
 • weet je de thema’s die bij elk chakra horen
 • heb je een groter bewustzijn met betrekking tot deze thema’s en je welzijn
 • heb je tools en oefeningen om je chakra systeem te versterken
 • heb je een chakrameditatie ervaren

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Reserveer nu een gezellige workshop in een kleine groep
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom slechts plek voor 3 tot 6 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

Open chat
WhatsApp gesprek starten?