Chakra balance journey

Houd de energiestroom in evenwicht en reis door de chakra’s in 7 avonden.

Workshop Chakra Balance Journey

Je chakra’s bepalen voor een groot deel je gezondheid en welzijn. Ze vertegenwoordigen je energiesysteem en helpen je om gezond te blijven. Ze verbinden al je organen, zintuigen, klieren ed. met elkaar en voorzien ze van energie. Ze bepalen daardoor voor een groot deel hoe het met je gaat en hoe je je voelt.

Het chakrasysteem geeft ook vaak signalen af. Een persoonlijke boodschap voor jou. Om te laten voelen, horen of zien dat jouw energie niet meer helemaal lekker stroomt. We leven vandaag de dag veel vanuit ons hoofd en vertrouwen vaak nog te veel op ons verstand en geven daardoor vaak geen of pas te laat aandacht aan deze signalen. Je lichaam is wijzer. De uitnodiging aan jou is of je luistert en er iets mee doet. Helaas hebben we vaak niet of nauwelijks aandacht hiervoor, maken er geen tijd voor en/of weten we niet hoe we zelf de energiestroom kunnen herstellen.

In deze 7-delige workshop ga ik je leren bewuster om te gaan met je chakra’s en geef ik je tools om zelf je energiestroom in evenwicht te houden, te herstellen of te versterken.

Hoe zou het zijn als je meer balans in je leven ervaart? Als je je gelukkig voelt en meer energie hebt? En als je tools hebt om dit zelf te veranderen?

Deze hele investering die jij in jezelf bedraagt: €295,- 
Er is een mogelijkheid om dit in 2 termijnen te betalen.

Je ontvangt hiervoor all-in:

 • Programma 7 avondworkshops
 • Het werkboek: Reis door de chakra’s
 • Begeleide wandeling
 • Koffie/thee/water en iets lekkers 
 • Vindt plaats op een authentieke locatie
 • Na afronding deelnamecertificaat van deze workshop

Nadat jij je hebt aangemeld voor jouw reis door de 7 chakra’s, weet je misschien niet precies wat je te doen staat. Je gaat voor het eerst kennismaken met jouw 7 chakra’s.

Het doel van deze 7-delige workshop is om jezelf beter te leren kennen aan de hand van de chakra’s en ze leren inzetten en integreren in je dagelijkse leven om dichterbij je zelf te blijven. Het is ook de bedoeling nadat je de gehele workshop hebt afgerond, ook zelf in de praktijk alle besproken methodes kunt toepassen. 

Zodra alle deelnemers zich bij de locatie heeft verzameld, kan de workshop beginnen. Ik begin met een korte introductie waarin ik uitleg geef over alle activiteiten die we gaan doen. Iedereen krijgt ook de kans om zich even aan elkaar voor te stellen.

De avond start om 19:45 en duurt tot 22:00 uur. Deze workshop start alleen bij voldoende aanmeldingen. De groep bestaat uit 3 tot 6 deelnemers. 

Aanmelden kan via de website of door een WhatsApp berichtje naar mij te sturen.
Bellen mag ook naar 06 – 41737500. Je ontvangt dan een bevestigingsmail om je in te schrijven.

Na afloop van de Chakra Balance Journey:

 • vind je moeiteloos de chakra’s in je lichaam
 • herken je verbanden tussen chakra’s, lichamelijke klachten en bewustzijn
 • kun je zelf aan de hand van diverse oefeningen je chakra’s beïnvloeden
 • kun je door middel van meditaties je chakra’s positief beïnvloeden en versterken
 • vertrouw je meer op je intuïtie, je lichaam en nog belangrijker: jezelf
 • heb je een groter bewustzijn met betrekking tot gezondheid en welzijn
 • heb je een krachtige tool om dichter bij jezelf te blijven

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Reserveer nu een gezellige workshop in een kleine groep
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom plek voor slechts 3 tot 6 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

Open chat
WhatsApp gesprek starten?