Happy soul day

een dag die in het teken staat van tijd en aandacht voor jezelf en jouw kracht.

Ontdek jouw kwaliteiten en talenten

Deze dag start je met een inspirerende workshop met als thema ‘In je kracht staan’. Ik begeleid jou om je eigen kracht te vinden en te voelen. Na afloop ervaar je meer innerlijke kracht.

In de middag volgt een gezonde lunch en erna is er tijd voor een gezamenlijke wandeling. Even lekker buiten in beweging om op adem te komen, jezelf op te laden met nieuwe energie en te genieten van de mooie natuur in de omgeving. Maar ook om de inzichten van de workshop te laten bezinken of om met elkaar verder in gesprek te gaan. Bij terugkomst gaan we op een creatieve manier onze wensen en verlangens vorm geven door een eigen Powerstick ofwel krachtstok maken. Dit is een magische tool, die op energetisch niveau helpt, om meer vanuit je eigen kracht je wensen en verlangens te manifesteren.

Tijdens deze dag doen we diverse soorten oefeningen en opdrachten, meditaties, een krachtstok maken en delen we ervaringen. Door je te ontdoen van al je dagelijkse beslommeringen, word je uitgenodigd om je te verdiepen in jezelf, te zijn wie je werkelijk bent en te ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn.

Je leert, je ontdekt, je ervaart, je onthaast, je geniet en komt dichter bij jezelf tijdens deze dag.

Deze hele investering die jij in jezelf bedraagt: €95,- 

Je ontvangt hiervoor all-in:

  • Workshop met als thema: In je kracht staan
  • Koffie/thee/water op elk desgewenst moment van de dag
  • Wij verzorgen een gezonde lunch
  • Een begeleide wandeling door de natuur
  • Jouw zelfgemaakte Powerstick
  • Verblijf op een authentieke locatie

Laat je verassen met een dag vol nieuwe energie, kracht, mensen en inspiratie!

Het is een dag die in het teken staat van tijd en aandacht voor jezelf en jouw kracht. Na afloop is jouw soul gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie. Je zult nieuwe vaardigheden leren die je ook na de workshop thuis en in de praktijk kunt beoefenen. Je leert hoe je om kunt gaan met jouw eigen gemaakte Powerstick, die je op energetisch niveau helpt om meer kracht te geven naar je wensen.

Voor drukke, ondernemende vrouwen, die steeds blijven doorhollen en voor alles en iedereen zorgen, behalve voor zichzelf. Die nu eindelijk een keer tijd voor zichzelf willen vrijmaken om te onthaasten, weer in contact te komen met zichzelf en hun innerlijke kracht te ontdekken.

Als je kiest voor je eigen welzijn en geluk en je wil jezelf een keer op de eerste plaats zetten, dan is deze dag echt iets voor jou!

Nadat iedereen op de locatie aangekomen is, bespreek ik alle activiteiten met de groep door. Als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik dat op die dag natuurlijk graag!

09:45  Aankomst en ontvangst
10:00  Workshop In je kracht staan
12:30  Lunch
13:30  Wandeling
14:30  Powerstick maken
16:30  Einde

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Reserveer nu een gezellige workshop in een kleine groep
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom slechts plek voor 3 tot 8 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

Open chat
WhatsApp gesprek starten?