Happy soul day

een dag die in het teken staat van tijd en aandacht voor jezelf en jouw kracht.

Ontdek jouw kwaliteiten en talenten

Deze dag start je met een inspirerende workshop met als thema ‘In je kracht staan’. Ik begeleid jou om je eigen kracht te vinden en te voelen. Na afloop ervaar je meer innerlijke kracht.

In de middag volgt een gezonde lunch en erna is er tijd voor een gezamenlijke wandeling. Even lekker buiten in beweging om op adem te komen, jezelf op te laden met nieuwe energie en te genieten van de mooie natuur in de omgeving. Maar ook om de inzichten van de workshop te laten bezinken of om met elkaar verder in gesprek te gaan. Bij terugkomst gaan we op een creatieve manier onze wensen en verlangens vorm geven door een eigen Powerstick ofwel krachtstok maken. Dit is een magische tool, die op energetisch niveau helpt, om meer vanuit je eigen kracht je wensen en verlangens te manifesteren.

Tijdens deze dag doen we diverse soorten oefeningen en opdrachten, meditaties, een krachtstok maken en delen we ervaringen. Door je te ontdoen van al je dagelijkse beslommeringen, word je uitgenodigd om je te verdiepen in jezelf, te zijn wie je werkelijk bent en te ontdekken wat jouw kwaliteiten en talenten zijn.

Authentieke locatie in Het Mergelhuys

We hebben een mooie en zeer sfeervolle locatie tot onze beschikking:
Het Mergelhuys
Provinciale Weg Strucht 2
6305 AH Schin op Geul

Nieuwe data volgen. Meld je aan voor meer info.
Ik werk graag met kleine groepjes, zodat er snel een veilige omgeving ontstaat en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en het uitwisselen van ervaringen. Er is daarom slechts plek voor 3 tot 8 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol!

Meld je aan voor de workshop

Open chat
WhatsApp gesprek starten?