Life Workshops

Gun jezelf een dag met ontspanning om ruimte te maken en nieuwe energie te creëren.

Durf aandacht en tijd te geven aan jezelf

In dit drukke en hectische leven ontmoet ik geregeld mensen die het gevoel hebben dat ze niet meer aan het stuur staan van hun eigen leven. Dat ze niet leven maar geleefd worden. En het hoofd maalt maar door want er moet nog zoveel gebeuren in zo weinig tijd. Hollen zonder stilstaan. Wanneer stond jij nog eens bewust stil?

Heb je tijd voor alles en iedereen behalve voor jezelf? Heb je behoefte om even een dag eruit te zijn, rust te ervaren, weer terug in contact met jezelf te komen? Een dag of avond waar jij het middelpunt bent? Waar jij mag zijn wie je bent, zonder aan een bepaalde verwachting te voldoen. Gun het jezelf want het brengt je meer dan een dag even niets doen! Zie het als een moment om jezelf te inspireren en je weer op te laden met nieuwe energie.

Bekijk hieronder drie verschillende workshops waaraan jij van welkom bent om mee te doen!

Chakra Balance Day

In deze dagworkshop laat ik je kennismaken met jouw energiesysteem en komen de 7 hoofdchakra’s aan bod. Start je eerste kennismaking met chakra's.

Chakra Balance Journey

Leer jezelf kennen in 7 avonden aan de hand van de chakra’s en leer ze inzetten en integreren in je dagelijkse leven om dichterbij je zelf te blijven.

Happy Soul Day

Een dag die in het teken staat van tijd en aandacht voor jezelf en jouw kracht. Na afloop is jouw soul gevoed met nieuwe inzichten en inspiratie.

Positieve workshop ervaringen

Ik heb Sylvia leren kennen als een warme, lieve vrouw. We hebben in een prachtige omgeving een fijne cursus over de Chakra’s gehad. Iets te leren over de energiebanen en centra in ons lichaam, was voor mij een eye-opener. Na een eerder gevolgde Mindfulness cursus, vond ik deze ‘reis’ een hele mooie aanvulling hierop.
Dank je wel voor je enthousiasme Sylvia!
-
Taco
Sylvia geeft deze workshop vanuit haar hart en dat voel je.
Ik was soms moe als ik na een werkdag aan kwam en ging fit naar huis.
-
Irma
Een heel ontspannen en afwisselende dag, waar je jezelf kunt zijn. Ik ben weer alert geworden op een aantal zaken die ik wel wist, maar die naar de achtergrond waren verdwenen. Sylvia is zeer prettig als coach en stelt je op je gemak.
-
Daniëlle
Ik ben zelf veel bezig met dit thema en erover praten en/of mee bezig zijn samen met anderen vind ik leuk en nuttig.
Het was een ontspannen, creatieve en gezellige dag met veel afwisseling.
-
Annick
Ik vond de workshop leuk en verhelderend. Ik heb nieuwe inzichten m.b.t mogelijkheden waar ik eerder niet aan durfde te denken. Fijne sfeer en locatie.
-
Vivi
Previous
Next

Voel je welkom in onze workshops

Ik praat uit eigen ervaring. Ik vind het heerlijk om een dag voor mezelf te hebben en mezelf centraal te zetten. In het begin gaf me dat nog wel een klein schuldgevoel, maar nu weet ik dat het goed is voor mij en voor de mensen om me heen. Echte aandacht voor mezelf maakt het voor mij namelijk ook mogelijk om de volgende dagen anderen weer 100% aandacht te geven. Vanuit deze overtuiging geef ik life-workshops rondom diverse thema’s. De workshops vinden plaats in Maastricht of in de nabije omgeving.

In de workshops:

  • Werk je in kleine groepjes
  • Mag jij je volledig jezelf zijn 
  • We leren samen, we ervaren samen
  • Benader ik jou met warmte en respect
  • Is er een gezellige en vertrouwde sfeer
Open chat
WhatsApp gesprek starten?